Mitä ihmettä David Lee Roth touhuaa? Katso video rokkarin koiraharrastuksesta

Takavuosien menestysbändi Van Halenin puikoissa heilunut David Lee Roth muistetaan eloisasta lavashowstaan, kuten vaikkapa tässä legendaarisessa Jump-videossa nähdään. David Lee Roth kuului Van Halenin veljesten perustaman yhtyeen klassisimpaan kokoonpanoon.


Noh, rokkari sai sitten aikoinaan potkut yhtyeestä turhan rokkaavan käytöksen vuoksi. Sitten veljesten ja bändin tiet ovat välillä palanneet yhteen.

Liity Kuonon Koiraperheeseen ?

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Ja mitä tapahtuu sitten? Kaikista maailman ihmisistä David Lee Roth ponnahtaa esiin koira-aiheisissa videoissa ja vieläpä varsin asiantuntevassa roolissa! Mies on harrastanut koiria pidemmän aikaa ja erityisesti karjan ja lampaiden paimentaminen koirien kanssa on hänen mielipuuhaansa.

Etkö usko? Uskoa ei tarvita, katso vaikkapa tämä video, jossa rokkari selvittää hyvin seikkaperäisesti koiriensa touhuja paimentamisen parissa. Mikään pilipalimies Roth ei ole, sillä hän on kisaillut paimennuksessa kotimaansa USA:n lisäksi esimerkiksi Englannissa:

Kuva: Dogster.com

 

Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.