Sosiaalinen media on täynnä toinen toistaan suloisempia julkkiskoiria. Myös me Kuonossa olemme kertoneet somen hurmaavista karvakorvista useaan otteeseen. Eräs karvaturri on kuitenkin jäänyt lähes vaille ansaitsemaansa huomiota. Saammeko esitellä, sekarotuinen Sid eli My Regal Beagle (suom. minun kuninkaallinen beagleni), kenties sosiaalisen median letkein koirapersoona.

Viisivuotias Sid on bassetin, beaglen, corgin ja labradorinnoutajan sekoitus, jonka sen omistaja, yhdysvaltalainen valokuvaaja Alex Hopes adoptoi pennun ollessa vasta kuuden viikon ikäinen.

– Sidin ansiosta minusta tuli valokuvaaja. Luonnollisesti, kaikki, mitä Sid teki, piti dokumentoida: herääminen, hereillä olo, nukkuminen, syöminen, syömättä oleminen, leikkiminen, leikkimättä oleminen ja kaikki siltä väliltä. Olin aina valmiina kameran kanssa, Hopes kertoo uransa alkusysäyksestä nettisivuillaan.

Muutettuaan Austiniin, Teksasiin, Sidin ollessa kaksivuotias, Hopes alkoi kuvata myös muita kuvia, kuten ihmisiä ja maisemia. Sittemmin Hopes on alkanut elättää itsensä valokuvaamalla.

Kuvaamisen lisäksi nuoren amerikkalaismiehen toinen intohimo on matkustaminen. Mukana reissuilla on luonnollisesti myös omistajansa paras ystävä, Sid. Useita kuukausia ja kymmeniä tuhansia kilometrejä ympäri Pohjois-Amerikkaa reissanneet Sid ja Hopes ovat päätyneet jos jonkinlaisiin seikkailuihin, jotka on koottu pari viikkoa sitten ilmestyneen lasten kuvakirjan, Sidventures (2015), kansien väliin.

Kirjan lisäksi Sidin seikkailuja voi seurata kuka tahansa sosiaalisessa mediassa: Instagramissa (@myregalbeagle) Sidin suloisia kuvia seuraa lähes 50 000 fania ja Facebookissa (my regal beagle) suloisen karvakorvan edesottamuksilla on noin 40 000 seuraajaa.

Erityisen tunnettu Sid on ilmiömäisestä kyvystään vastustaa houkutuksia. Kuvissa vaalea karvaturri pitelee suussaan toinen toistaan herkullisempia makupaloja: pekonia, pizzaa, donitseja ja hot dogeja. Kuonon saamien tietojen mukaan Sid ei kuitenkaan saa syödä kaikkia pitelemiään herkkuja, vaan se palkitaan kuvien tai videoiden jälkeen asiaan kuuluvasti koirien makupaloilla.

Onko sinun koirasi taitava tekemään temppuja ja hyvä vastustamaan kiusauksia? Oletko kokeillut esimerkiksi näitä temppuja, jotka sujuvat Sidiltä leikiten?

Video, jonka Sid (@myregalbeagle) julkaisi

 

Video, jonka Sid (@myregalbeagle) julkaisi

Video, jonka Sid (@myregalbeagle) julkaisi

Video, jonka Sid (@myregalbeagle) julkaisi

Video, jonka Sid (@myregalbeagle) julkaisi

Artikkelikuva: kuvakaappaus Sidin Instagram-tililtä

Kuono on olemassa yhteistyökumppaniemme ansiosta.
Pääyhteistyökumppanimme vuonna on Jalo.

Tilaa Kuonon Uutiskirje

Kuonon postituslistalla kuulet ensimmäisenä, mitä Kuonossa tapahtuu.
Uutiskirjeessä järjestetään myös omia kilpailuja ja muuta mielenkiintoista.