Vau mikä esitys! – Bordercollie näyttää miten balettia tanssitaan!

Onnistunut koiratanssiesitys on lähes poikkeuksetta upeaa katseltavaa. Joskus tulee kuitenkin nähtyä sellaisia esityksiä, jotka mykistävät, liikuttavat ja koskettavat – ja saavat katsojan ehkä hiukan kateelliseksi siitä, ettei oma koira osaa pujotella jalkojen välistä takaperin tai nostaa käskystä saman puolen etu- ja takajalkaansa.

Kaikkia edellä mainittuja reaktioita saa aikaan saksalaisen Sandra Rothin ja bordercollie Lizzyn henkeäsalpaava balettiesitys, joka on levinnyt viimepäivinä sosiaalisessa mediassa suomalaistenkin koiraihmisten keskuudessa.

Liity Kuonon Koiraperheeseen ?

Saa viikoittainen yhteenveto parhaista koiranhoidon artikkeleista, liity mukaan arvontoihin ja saa alennuksia koiratuotteista!

Sen lisäksi, että esitys itsessään on todella taidokas, on mahtava katsella, miten innoissaan koira voi tanssista olla! Tässä vähän tavoitetta kaikille koiratanssin harrastajille!

Saa Kuonon parhaat koiranhoidon artikkelit kätevänä e-kirjana! Yli 60 sivua koiranhoitoon liittyviä vinkkejä ja oppaita. Lataa ilmainen kirja nyt!

Lataamalla e-kirjan liityt myös Kuonon viikkokirjeeseen, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.